Kempen Solat Subuh Berjemaah

SABTU 19.3.2016…….Alhamdulillah satu usaha dilakukan “Kempen Solat Jemaah Subuh Seramai Jumaat” hari ini berjaya menarik ramai jemaah hadir solat subuh berjemaah dan mengikiuti Forum Subuh dan sarapan pagi. Marilah sama-sama kita berdoa dan berusaha melalu pelbagai kaedah agar suasana solat subuh pagi tadi berkekalan …….Aminn.

subuh1

subuh2 subuh3 subuh4 subuh5 subuh6

Catatan Wan Kamarudin Wan Ibrahim

wan

Alhamdulillah… Wow saya sangat kagum dengan Masjid At Taqwa Taman Bertam Indah…Kepala Batas…ini definasi masjid yg sepatutnya pada saya…selain pusat ibadat…masjid ni juga jadi pusat masyarakat…semua kemudahan utk qariah dan komuniti setempat lengkap macam satu perbandaran sendiri walau dalam satu perkarangan tak sebesar mana…bila berada kawasan masjid ni jiwa pun rasa tenang bila tengok bagaimana masjid menyumbang kpd komuniti dan komuniti juga menyumbang kpd masjid…kami dah survey banyak masjid tapi masjid ni antara yg hebat dan wajar dicontohi ….Syabas!!!